De hoofdingang bevindt zich aan de Papelaan in Wassenaar. Daar treft u ook een tweetal parkeerterrein waarop gratis geparkeerd kan worden. Een tweede ingang is te vinden aan de Horstlaan, aan de zuidkant van Voorschoten.

N.B. Het parkeerterrein aan de zuidelijke ingang is twee jaar geleden opgeheven. Wel is er een klein parkeerterreintje aan het begin van de oprijlaan naar kasteel Duivenvoorde. Een aardig wandelpad en smalle (onaangename) tunnel onder de spoorlijn verbinden het terrein van kasteel Duivenvoorde met de zuidelijke ingang van de Horsten.

Toegangskaarten

Niet het gehele jaar open! Deze zijn te verkrijgen bij kaartjeskiosk bij de hoofdingang (Papenlaan) en, indien deze gesloten is, bij de kaartjesautomaat, alsmede bij de kaartjesautomaat aan de zuidelijke ingang en bij de ingang van kasteel Duivenvoorde.

Attentie: vanwege het kwetsbare karakter van het landgoed zijn honden (ook aangelijnd) NIET toegestaan (met excuus aan uw 4-voeter)

Zoekt u wat?

Overnachten in Wassenaar?

boekhotel

Parkeren gratis

Parkeren is geheel gratis in Wassenaar. Let op: Gebruik de blauwe kaart! Op de borden staat hoe lang u mag parkeren.

Lees meer over parkeren in Wassenaar op de site van de gemeente.

Gegevens oké?

Komt u iets tegen wat niet klopt, wat u mist, of waar u aanvullingen op heeft. Stuur deze dan op. Een goede site is een complete website.